Vitale en gezonde medewerkers
Gezonde medewerkers in je bedrijf, wie wil dat nou niet? Als werkgever zoek je naar kostenefficiënte en effectieve manieren om medewerkers lekker in hun vel te laten zitten. Stoelmassages zijn een uitstekende manier om hieraan bij te dragen, zeker als een zekere regelmaat in zit. Zelfs met een korte massage van 10 tot 20 minuten brengt het een heerlijke ontspanning.

Ik ben geen 'gewone' stoelmasseur. Als massage-therapeut kan ik meer bieden.
Geen stoelmassage is bij mij hetzelfde. Zoveel als de tijd het toelaat spits ik de massage toe op de individuele situatie en/of klachten van de medewerker. Daarmee kan ik niet alleen verlichting bieden aan de veel voorkomende nek- en schouderklachten, maar pas ik ook therapeutische grepen toe op bijvoorbeeld klachten zoals tenniselleboog, hoofdpijn of rugklachten.

Stoelmassages

Voor € 75,00 (excl. BTW) per uur kom ik in de Gemeente Moerdijk bij je bedrijf masseren, met een minimum van 2 uur en een maximum per keer van 4 uur. Daarnaast reken ik € 7,50 voorrij kosten en €0,19 per kilometer.
Er dient een verwarmde, aangename, afsluitbare ruimte van ongeveer 3,5m bij 3,5m te zijn.


Massages duren minimaal 10 minuten en maximaal 25 minuten, net wat we afspreken.
Tussen 2 massages in hou ik een tijd aan van 5 minuten.

Frequentie

Wil je eenmalig je medewerkers een stoelmassage aanbieden, bijvoorbeeld als Kerstcadeautje of tijdens een bedrijfsevenement?

Hartstikke goed! Een 'minivakantie' zullen je medewerkers zeker op prijs stellen!


Ook is het mogelijk om op wekelijkse/maandelijkse/kwartaal basis een dagdeel in te plannen.
Uiteraard bespreek ik graag de diverse mogelijkheden.

Contact via: stoelmassage@jevitaalfijnaart.nl of 06 1481 1732 / 0168 852000.