Water is de belangrijkste stof in de wereld

Het dagelijks drinken van voldoende water is van vitaal belang voor onze gezondheid. Water vervoert voedingsstoffen naar de cellen, helpt bij de spijsvertering , spoelt gifstoffen weg, helpt hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen en kan zelfs helpen bij gewichtsverlies of het behouden van een bepaald gewicht. Ons lichaam bestaat tot 75% uit water en goed gehydrateerd blijven is van cruciaal belang voor onze optimale gezondheid en overleving.

Kangen Water® (ook wel bekend als geëlektrolyseerd gereduceerd water (ERW) of waterstofwater) begint als kraanwater.
De Enagic®-machine filtert chloor en andere onzuiverheden uit het kraanwater en scheidt vervolgens de waterstof en zuurstof via een proces dat bekend staat als elektrolyse.

Dit proces voegt een elektron toe aan de waterstof waardoor een nieuw molecuul ontstaat, genaamd tweedelend moleculair waterstofgas. Wanneer dit wordt toegevoegd aan uw drinkwater, krijgt u het Kangen Water® dat rijk is aan antioxidanten.

Een oxidant is bij definitie een oxidatiemiddel, terwijl een antioxidant een stof is die dient om de oxidatie van een andere chemische stof te vertragen of te voorkomen. In het menselijk lichaam speelt oxidatieve schade een grote rol bij veel van onze moderne ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en diabetes.

Antioxidanten dienen aan de andere kant om de vrije radicalen (of zeer reactieve chemicaliën) in het lichaam te temmen die potentieel schade aan cellen kunnen toebrengen en ziekten kunnen veroorzaken.Ja, ik wil meer informatie ontvangen over het Kangen Water.