ACUPUNCTUUR

Acupunctuur bevordert de vrije stroom van energie, ook wel bekend als "Qi" of levenskracht, door middel van het inbrengen van dunne naalden op specifieke punten op het lichaam. Deze punten bevinden zich langs meridianen: dit zijn energiebanen die verschillende lichaamsfuncties en organen verbinden.

Tijdens een sessie worden de naalden strategisch geplaatst op acupunctuurpunten die gerelateerd zijn aan jouw gezondheidsdoelen. De stimulatie van deze punten bevordert de doorstroming van energie, herstelt evenwicht en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Wanneer kiezen voor acupunctuur?

stress

Acupunctuur kan helpen om stress en angst te verminderen, de geest te kalmeren en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

SPIERPIJN

Als je last hebt van spierpijn of stijfheid, kan een acupunctuur helpen om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

vermoeidheid

Acupunctuur kan helpen bij het verminderen van chronische vermoeidheid en het herstellen van de energiebalans.

maag- en
darmklachten

Door specifieke drukpunten te stimuleren, kan acupunctuur de spijsvertering bevorderen en eventuele blokkades verlichten.

immuniteit

Acupunctuur kan het immuunsysteem stimuleren en helpen bij allergieën, verkoudheden en andere immuniteitsgerelateerde aandoeningen.

fertiliteit en Menstruatie

Acupunctuur helpt het lichaam in hormonale balans te brengen en kan de intensiteit van symptomen verminderen.

Wat zijn onze tarieven?

Deze massage kan tevens als therapeutische behandeling dienen. Afhankelijk van de aanvullende verzekering kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

30 minuten

€40,00