VOETREFLEX

Voetreflex richt zich uitsluitend op de reflexzones van de voeten. Door middel van doelgerichte druk op reflexzones en meridianen, richten we ons op het bevorderen van de energie in het lichaam. Volgens de principes van de Chinese geneeswijze kunnen blokkades in deze energiestroom namelijk leiden tot onevenwichtigheid en mogelijk tot gezondheidsproblemen en die problemen willen wij zo goed mogelijk verhelpen.

In tegenstelling tot uitgebreide massages op verschillende lichaamsdelen, concentreert voetreflex zich uitsluitend op de voeten, waardoor het een doelgerichte en effectieve therapie is. Voetreflex wordt vooral ingezet voor het verlichten van stress en voor het verhelpen van spijsverteringsproblemen.

Wanneer kiezen voor een Voetreflex massage?

ondersteuning immuunsysteem

Voetreflexologie kan het immuunsysteem stimuleren en de algehele weerstand tegen ziekten verbeteren.

stress

Voetreflex staat bekend om zijn ontspannende effecten. Bij stress, een burn-out of angst kan een Tuina massage helpen om lichaam te kalmeren.

hoofdpijn en migraines

Voetreflex kan helpen bij het verminderen van de frequentie en intensiteit van hoofdpijn en migraines.

slaapproblemen

Door bepaalde drukpunten op de voeten te activeren, zorgt voetreflex voor ontspanning 
en kan het slaapproblemen verminderen.

spijsverterings-problemen

Voetreflex is één van de beste behandelingen uit TCM voor het bevorderen van de spijsvertering en het verlichten van blokkades.

overgang en Menstruatie

Voetreflex helpt het lichaam in hormonale balans te brengen en kan de intensiteit van mogelijke symptomen verminderen.

Wat zijn onze tarieven?

Deze massage kan tevens als therapeutische behandeling dienen. Afhankelijk van de aanvullende verzekering kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

30 minuten

€40,00