TUINA MASSAGE

Tuina is een eeuwenoude Chinese manuele behandelwijze die al ruim 4000 jaar wordt toegepast. Bij Tuina maak je gebruik van roterende bewegingen waarbij je, vaak op de rug, druk uitoefent. Hiermee stimuleer je de meridianen (energiebanen in je lichaam) en specifieke punten om de vrije en gelijkmatige stroom van Qi (lichaamseigen energie), te bevorderen.

Volgens de Chinese geneeswijze ontstaat ziekte door disbalans en blokkades in de Qi-stroom. Tuina massages kunnen disbalansen corrigeren, wat zorgt voor een verbeterde gezondheid.

Wanneer kies ik voor een Tuina massage?

stress

Tuina massage staat bekend om zijn ontspannende effecten. Bij stress, een burn-out of angst kan een Tuina massage helpen om lichaam te kalmeren.

SPIERPIJN

Als je last hebt van spierpijn of stijfheid, kan een Tuina massage helpen om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

hoofdpijn

Het kan verlichting bieden in het hoofd door de doorstroming van energie te bevorderen en spanning in de nek en schouders te verminderen.

maag- en
darmklachten

Door specifieke drukpunten te stimuleren, kan Tuina de spijsvertering bevorderen en eventuele blokkades verlichten.

slaapproblemen

Als je moeite hebt met slapen, kan een ontspannende Tuina massage helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren door de geest te verlichten.

overgang en Menstruatie

Tuina helpt het lichaam in hormonale balans te brengen en kan de intensiteit van mogelijke symptomen verminderen.

Wat zijn onze tarieven?

Deze massage kan tevens als therapeutische behandeling dienen. Afhankelijk van de aanvullende verzekering kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

30 minuten

€40,00